Integrarea Europeana ca un fel de comunism |
![]() ![]() |
Integrarea Europeana ca un fel de comunism |
Mar 3 2009, 11:00 PM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 117 Joined: 8-January 09 Member No.: 5 |
Vad ca tema discutiilor s-a cam schimbat. Propun sa facem alt thread in care sa discutam problemele UE. Sunt de acord ca UE nu este o formula optima de colaborare, dar tema initala a discutiei erau promisiunile comunistilor de la Chisinau de a "integra" R. Moldova in UE, niste promisiuni cu scop propagandistic si electoral si mai ales niste promisiuni care nu pot fi indeplinite atita timp cit Voronin ne trage cu forta in CSI.
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:08 AM
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 131 Joined: 5-January 09 From: Chisinau Member No.: 4 |
Toate post-urile legate de subiectul chipurilor au fost mutate in tema Despre Chipurile implantabile 666 si 9/11
|
|
|
|
Mar 6 2009, 11:12 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 7 Joined: 2-March 09 Member No.: 42 |
De acord cu real. Indiferent ce anticipati voi ca se va intampla dupa o eventuala aderare la NATO/UE, statisticile nu mint! Si statistica (realitatea) spune ca tarile din UE o duc mult mai bine ca cele non-UE. Puteti spune orice, insa statisticile nu pot fi contrazise.
|
|
|
|
Apr 8 2009, 12:28 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 8 Joined: 7-April 09 From: Bucuresti Member No.: 2,802 |
REALIZAND ....
Omule..eu sunt roman..din Romania..din Bucuresti..nu ca ar conta asta! Poate ar trebui sa citesti o carte de istorie din cand in cand. De pe vremea lui Burebista Moldova era teritoriu romanesc. Sincer ma infioara ce scrii. Vezi cu mintea ta paranoica comploturi NATO si UE? Ca sa intelegi si tu NATO si UE nu se mai agreeaza asa de mult in ultimul timp. Stiu..poti spune pai majoritatea tarilor din UE sunt si in NATO..adevarat . Dar vezi tu..tari ca Germania si Franta NU vor influenta americana in afacerile UE. S-a vazut in dezacordul clar al Frantei si al anumitor tari din UE referitor la anumite probleme externe. Romania a luat partea americanilor desi eram membri UE. Prostie crunta dupa parerea mea mai ales ca Francezii ne-au atentionat asupra atitudinii pe care am avut-o. Nu e asta important. Important e ca nu stiu ce sa fac referitor la posturile tale ANTI ROMANIA. Sa rad in hohote sau sa plang. Oricum nu te agreez deloc. Romania e tara cotropitoare acum. Nu ti-e rusine de ce poate sa-ti debiteze capul? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Serios acum. Cat despre UE, comunist, habar n-ai tu cate miliarde de dolari vin in curu' nostru de la Uniunea Europeana . Pentru autostrazi, infrastructura, agricultura, subventii etc. Pacat ca tot un neam de corupti suntem toti si nici o fractiune din banii aia nu ajung unde trebuie sa ajunga. Nu prea inteleg CUM de te-ai autoproclamat tu PATRIOT? Am fost si eu azi la o manifestatie in Piata Universitatii. Mi-au placut basarebenii de acolo. Se vedea pe fetzele lor ca simt ca sunt romani. P.S daca la insula serpilor de referi era a noastra DAR NU MAI E!! Uite aici o Romanie EXPANSIONISTA! IMI PLACE! Sunt un cotropitor! (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/a/a7/Romania_1930_judete2.svg/800px-Romania_1930_judete2.svg.png) . Apropos de Ucraina si Romania. Din ce aud si eu pe la TV relatiile dintre aceste 2 tari sunt sa spunem..tensionate. Si Ucraina cu toata revolutia ei portocalie..TOT sub tutela ruseasca e (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) P.S 2 daca ar auzi oamenii care si-au dat viata in 1918 pentru intregirea neamului romanesc ce iti debiteaza creierul numai in gura ti-ar da.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) P.S 3 (Pentru Admini) Nu e frumos sa vin si sa jignesc la al 2-lea post pe acest forum. Nu intri in casa unui om si incepi sa arunci cu ocare. Dar nici nu-mi pot cere scuze. Ban sau nu ban asta e (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd November 2009 - 07:00 AM |